Friday, March 09, 2012

Happy Women's Day..



Hari ni women day la, saya tak tau pun.. kalau tak sebab dengar celoteh penyampai radio HOT FM, mmg tak tau la.. haha..

Elok jugak bukak topik tentang wanita.. jadi tak semena-mena, husband saya pun tau la kan..
and yang paling saya suka, dia puji kaum wanita.. of cos saya jatuh chentaaaa sama dia punya statement..

" wanita ni kuat, sebab tu siap ada hari wanita lagi.. tak da ke dorang nak raikan hari lelaki hah??

rupanyaa dia jeles sama kitaaa laaa..



ok..ok.. balik kang saya beli kek ye yang.. tak pon 1 slice kita bahagi 2 je la.. untuk saya besar skit, sebab awak kan tumpang je.. kekeke


** untuk semua wanita, happy womens days.. semoga kita lebih berjaya, berjaya dlm segala segi.. menjadi anak yang solehah, menjadi isteri yang sentiasa membahagiakan suami.. menjadi ibu yang tak mengenal erti lelah..

2 comments:

  1. ieja mst kuat nk jage budak danish hensem!

    ReplyDelete
  2. insyaAllah cik ayu.. doakan ieja ye.. :)

    ReplyDelete

apa kata kamu